arrow_gray

Izberite kategorijo za več informacij

Za vas smo pripravili podrobne informacije o posameznih kategorijah stvari, ki jih je pri nas mogoče prodati. Za več informacij okoli posamezne kategorije, kliknite na sličico, ki najbolje predstavlja izdelek, ki ga želite prodati.

 • tehnika

  NOVEJŠE TEHNIČNE NAPRAVE

  Odkupujemo novejše tehnične naprave kot so telefoni, tablice, računalniki, TV…

  Odkupimo nove in rabljene naprave

  Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo tel. št. ali nas obiščite in s seboj prinesite napravo, ki jo želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas. Lahko nam napravo tudi poslikate in pošljete na naš mail in poklicali vas bomo oz vam poslali ponudbo.

  Odkupimo samo naprave, ki so še v garanciji

  Izplačilo – ko napravo pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • plovila

  PLOVILA

  Odkup manjših plovil (vodni skuterji, gliserji…). Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo tel. št. ali nas obiščite in s seboj pripeljete plovilo, ki ga želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas. Lahko nam plovilo tudi poslikate in pošljete na naš mail in poklicali vas bomo oz vam poslali ponudbo.

  Izplačilo – ko plovilo pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • vozila

  AVTOMOBILI

  Odkupujemo avtomobile od letnika 2005 dalje. Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo tel. št. ali nas obiščite in s seboj pripeljete avtomobil, ki ga želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas. Lahko nam vozilo tudi poslikate in pošljete na naš mail in poklicali vas bomo oz vam poslali ponudbo.

  Izplačilo – ko vozilo pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • zlato

  ZLATO

  Odkupujemo zlato v vseh oblikah – zlat nakit, lomljeno zlato, zlate ploščice, zlatniki… Če ste se odločili, da zlata ne potrebujete več in bi ga želeli prodati nas obiščite in vaše zlato bomo pregledali, ocenili njegovo čistino, ga stehtali in zagotovo našli ugodno ponudbo za vas.

  Izplačilo – ko zlato pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • srebro_in_nakit

  SREBRO

  Odkupujemo srebro v vseh oblikah – srebrn nakit, lomljeno srebro, investicijsko srebro- ploščice, srebrniki… Če ste se odločili, da srebra ne potrebujete več in bi ga želeli prodati nas obiščite in vaše srebro bomo pregledali, ocenili njegovo čistino, ga stehtali in zagotovo našli ugodno ponudbo za vas.

  Izplačilo – ko srebro ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • orodje

  ORODJE

  Odkup orodja priznanih blagovnih znamk (vrtalni stroji, udarna kladiva, žage…) Če ste se odločili, da orodja ne potrebujete več in bi ga želeli prodati nas obiščite in s seboj prinesite napravo, ki jo želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas.

  Izplačilo – ko orodje pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • rabljeni_motorji

  MOTORJI

  Odkup motorjev od letnika 2005 dalje. Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo tel. št. ali nas obiščite in s seboj pripeljete motor, ki ga želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas. Lahko nam vozilo tudi poslikate in pošljete na naš mail in poklicali vas bomo oz vam poslali ponudbo.

  Izplačilo – ko vozilo pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • gradbena_in_kmetijska_mehanizacija

  GRADBENA IN KMETIJSKA MEHANIZACIJA

  Odkupujemo gradbeno in kmetijsko mehanizacijo. Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo tel. št. ali nas obiščite in s seboj pripeljete mehanizacijo, ki jo želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas. Lahko nam jo tudi poslikate in pošljete na naš mail in poklicali vas bomo oz vam poslali ponudbo.

  Izplačilo – ko mehanizacijo pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • rabljene_pocitniske_prikolice

  POČITNIŠKE PRIKOLICE

  Odkup počitniških prikolic od letnika 2010 dalje. Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo tel. št. ali nas obiščite in s seboj pripeljete prikolico, ki jo želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas. Lahko nam prikolico tudi poslikate in pošljete na naš mail in poklicali vas bomo oz vam poslali ponudbo.

  Izplačilo – ko prikolico pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.

 • rolex_rocna_ura

  ROČNE URE

  Odkup ročnih ur prestižnih blagovnih znamk: Rolex, Breitling, Omega, Cartier, Tag Heuer, IWC, Chopard, Patek Philippe, Richard Mille, Audemars Piguet, Ulysse Nardin, Panerai…

  Če ste se odločili, da ure ne potrebujete več in bi jo želeli prodati nas obiščite in s seboj prinesite ročno uro, ki jo želite prodati in zagotovo bomo našli ugodno ponudbo za vas.

  Odkupujemo predvsem ure z avtomatskim mehanizmom.

  Izplačilo – ko uro pregledamo in ocenimo, vrednost izplačamo v gotovini.